La Fiscalia vol 18 anys de presó per l'atropellament del McAuto i la família, vint

Els fets van passar el 2020.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fiscalia i els dos advocats de la família del resident argentí de 50 anys que va morir atropellat l’agost del 2020 qualifiquen els fets com a assassinat i no com a homicidi, tal com ja va fer el Tribunal de Corts en el seu informe preliminar.

Les acusacions consideren que la mort del xofer argentí no pot ser considerada com a homicidi perquè hi va haver premeditació i no va ser un acte reflex. Mentre que el fiscal demana la pena mínima de 18 anys, els dos advocats –un de la dona i la filla, i l’altre de la mare i la germana– reclamen 20 anys de presó per al metge d’origen iranià de 62 anys, que actualment segueix a la presó perquè no ha pagat una fiança que considera excessiva.

Les acusacions creuen que el vídeo de Mobilitat és prou clar i encara que estan convençuts que la idea inicial del processat no era matar, durant la disputa hi va haver una premeditació instantània i l’acusat no va dubtar a girar el volant en direcció cap a la víctima i accelerar el seu vehicle, passant els dos eixos per sobre de l’home de 50 anys.

Les acusacions mantenen que el finat no va tenir oportunitat d’escapar i que el processat va recórrer uns metres amb el cotxe i que després no va fer cap gest per auxiliar la víctima. Per això descarten que es pugui al·legar un acte reflex per por.

tracking