x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Govern podrà aprovar mesures per la covid fins al 12 de març

L'executiu prorroga el període per adoptar restriccions després de rebre l'autorització del Consell el 16 de desembre
Els ministres Martínez Benazet i Rossell han explicat els canvis legislatius

Els ministres Martínez Benazet i Rossell han explicat els canvis legislatius

Els ministres Martínez Benazet i Rossell en una compareixença a Govern

SFGA/JAViladot
Actualitzada 12/01/2022 a les 10:51
El consell de ministres va aprovar en la sessió del 5 de gener prorrogar fins al 12 de març del 2022 la facultat del Govern d'adoptar mesures excepcionals per la pandèmia de coronavirus, segons publica el BOPA aquest matí. La proposta dels ministres de Salut, Joan Martínez Benazet, i d'Interior, Josep Maria Rossell, es va tirar endavant després que el Consell General en la sessió del 16 de desembre del 2021 acordés atenen la petició de l'executiu de l'1 de desembre permetre ampliar la possibilitat d'aplicar restriccions "per un període nou de dos mesos", detalla el decret sobre les mesures de la covid. 

El text especifica que la decisió del Consell "habilita les modificacions posteriors que puguin determinar-se durant el període de pròrroga, que es preveu, com a màxim, de fins a un mes addicional" que es compleix el 12 de març perquè el decret entra en vigor avui. El Govern fixa que en aquest moment "continuen aplicant-se les mesures que es troben en vigor, que poden ser revisades en funció de l’evolució de la situació epidemiològica".
  • #27 A continuar fotebt
    (13/01/22 08:27)

    Com siguin com les aprovades fins ara que serveixes sols per fotre els no vacunats.. continueu copiant de frança que us anirà molt bé

    Respondre
  • #26 Jaume
    (12/01/22 21:35)

    Estem fotuts, de polítics ineptes hem passat a polítics autoritaris i sectaris.

    Respondre
  • #25 Ty
    (12/01/22 17:35)

  • #24 No mès per a entessos
    (12/01/22 17:25)

    Vivim una paradoxa esquizofrènica, malgrat tenir més suposada qualitat i esperança de vida, les societats modernes estan cada vegada més malaltes físicament i psicològicament, i la dependència i poder del sistema sanitari és cada vegada més gran.

    Respondre
  • #23 Hipocrites de pandereta
    (12/01/22 17:06)

    Creure que la industria farmacéutica lluita contra les enfermetats, es com creure que els fabricants d'armes lluiten per la pau

    Respondre
  • #22 donald boix
    (12/01/22 16:25)

    Hasta Marzo de qué año?

    Respondre
  • #21 Andorra
    (12/01/22 16:00)

    Tots aquests que esteu en contra de tot, a la Xina haurieu d'estar, tots els confinats apartats en un recinte i posats dins una espècie de box individual prefabricat i sense posar entredit res, a creure i punt, ja se us passaria la tonteria.

    Respondre
  • #20 Ciutada
    (12/01/22 15:28)

    Crec que està claríssim… per molt que alguns s'emperrin encara dient que un no vacunat te 16 o 20 vegades mes de morir de covid (segons qui ho diu) el cas es que ni la “vacuna” es una vacuna perque no impedeix el contagi ni el certificat vacunal no ajuda per res a evitar que corri el virus.
    Israel ja va dir que tothom es contagiaria tot i 4 punxades que porten i ara EEUU diu el mateix. En canvi alguns estats europeus volen obligar a passar per la punxada. però que no us adoneu de la gran incongruència?? 
    Sup penseu… les farmacèutiques no volen sanar a ningú això no dona beneficis… volen quants mes humans malalts millor…. Penseu sup!!!

    Respondre
  • #19 Prou pass covid
    (12/01/22 15:09)

    Potser ja es pot treure la tontada aquesta del pass covid, oi? No serveix per res, fins i tot han vingut turistes contagiats que fins i tot havien d'estar confinats al seu pais i aqui només amb el pass covid voltant per tot arreu. Recordeu la familia de l'accident a la Massana? doncs no han estat els unics, la setmana anterior a Pal, en un remuntador un grup de 4 amics un d'ells comentava que després de 3 dies sense sintomes va dir "a la merda el confinament, pujo a Andorra a esquiar"...

    Respondre
  • #18 Enhorabona
    (12/01/22 14:35)

    ara sembla que s'està començant a intentar fer decaure la hiperhisteria ( gripalització de la covid) i que molts es comencen a adonar que han estat enganyats. Enhorabona a tots, els que comencen a obrir els ulls, els que els tenien oberts, els que seguiran (empassadors) sent més papistes que el papa, però sobretot els governs que han sabut manipular tan perfectament per aconseguir els seus objectius. Després d'intentar-ho amb la grip A, el de l'Orient Mitjà i més, ara s'han perfeccionat i ja saben fins on poden arribar: fins on vulguin perquè ni contrastem informació, ni pensem, només empassem. salutacions a tothom

    Respondre
Veure’n més
27
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts