Xavier Espot dona positiu

El cap de Govern resta confinat a casa després de rebre el resultat de la TMA

El cap de Govern ha informat de les noves mesuresFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cap de Govern, Xavier Espot, ha donat positiu a la covid i restaconfinat a casa després de rebre el resultat de la TMA, segons ha informat el Govern en un comunicat, precisant que el cap de l'executiu està "sense símptomes actualment" de la malaltia.

L'executiu ha anunciat que Espot es va fer ahir la prova diagnòstica "en sospitar que podria tenir algun símptoma coincident amb la malaltia" i per això va anul·lar les reunions i visites on havia de trobar-se amb agrupaments de persones, segons detalla el comunicat. El cap de Govern va participar en la reunió del consell de ministres "de manera semipresencial i té la voluntat de continuar exercint les seves responsabilitats des del seu domicili".

El positiu de Xavier Espot se suma al del ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, que està en confinament domiciliari des de dilluns al matí després de fer-se un test d'antígens que va donar positiu i confirmar el contagi amb la prova TMA dimarts passat. La resta de ministres no està sotmés a cap mesura ja que no són contactes directes del cap de Govern perquè no van mantenir cap trobada sense mascareta.

tracking