l'accident deixa tres ferits lleus

Un Ferrari descontrolat s'encasta a la façana del River

La policia descarta que el conductor, un home de 82 anys, sobrepassés la velocitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tots els elements es va aliar ahir per evitar la que podia haver estat una tragèdia a les portes de Nadal i en un supermercat que aquests dies està ple de gent fent les compres per a aquestes festes.

Un Ferrari conduït per un home de 82 anys va anar a parar a l’interior del centre comercial davant la sorpresa de la resta de conductors i el gran ensurt dels clients i empleats. A priori la policia descarta l’excés de velocitat, però ningú dona crèdit al fet que vehicle d’alta gamma va poder creuar el carril de baixada de la carretera general, un altre carril intern del supermercat, per deixar la meitat del vehicle incrustada dins del centre trencant el vidre de la façana.

A les 12.10 hores, el vehicle amb matrícula andorrana que circulava per la CG-1 en direcció nord cap a Sant Julià de Lòria va topar amb la barrera del costat dret. Això va provocar que sortís disparat, travessés els carrils que van cap a la duana per estavellar-se contra el centre comercial River de Sant Julià de Lòria, entrant a l’interior del recinte. L’automòbil va quedar aturat després d’impactar contra el vidre i amb la part davantera dins de les instal·lacions.

Els serveis d’emergència es va desplaçar fins al lloc dels fets i van atendre els tres ferits que va deixar el sinistre. Dos d’ells eren els que ocupaven l’interior del vehicle, un home i una dona de 82 i 59 anys, respectivament, mentre que la tercera persona ferida va ser un treballador de l’establiment de 44 anys. Tots tres van patir policontusions i van requerir ser atesos a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Tanmateix, des del centre hospitalari es va informar que les lesions no van ser de gravetat i que els tres ferits van ser donats d’alta la mateixa tarda.

tracking