L'entrada de visitants al novembre recupera el nivell prepandèmia

El mes passat van entrar al país 523.655 persones i 271.614 vehicles. Els registres s'acosten al mateix mes del 2019

Vehicles aturats a la frontera, un dia anterior.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El departament d'Estadística ha informat que durant el novembre van entrar al Principat un total de 523.655 visitants. La majoria d'ells espanyols, que van venir de compres o a fer activitats a la natura. D'aquesta manera es recuperen els nivells mensuals prepandèmia, tot i que cal destacar que el novembre de l'any passat les restriccions per passar la frontera van fer baixar a plom les dades. D'aquesta manera, si es compara el novembre d'enguany amb el de l'any passat s'extreu una variació positiva excepcional del 2.220,3%; en canvi, amb el novembre de 2019, el percentatge diminueix un 2,5%.

Els motius de les visites al Principat van ser principalment per fer compres (62%), i en menor mesura també per fer activitats a la natura (11%). Les visites a familiars i amics són les terceres més habituals (7%).

Més vehicles que l'any passat

El nombre de vehicles que van entrar durant el novembre va ser de 271.614. La dada consolida la tendència a la baixa que es va iniciar a l'agost, però és un 164,8% superior al mateix mes de l'any passat. Pel que fa a la frontera hispanoandorrana la variació ha estat del 109,8% i per la frontera francoandorrana del 704,5%.

tracking