l'encoratja a tirar endavant “en un moment crucial”

Padreny es desmarca del PS i sosté que Benazet no ha de dimitir

El conseller del PS Roger Padreny.PS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller general del PS Roger Padreny va desmarcar-se ahir de la posició bel·ligerant de la formació socialdemòcrata contra el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, i va donar el seu vot de confiança al responsable de la cartera sanitària tot al·legant que “aquest no és el moment perquè dimiteixi”. “No veig per què hauria de dimitir en un moment crucial com l’actual. Què arreglaria això en el moment de crisi que estem vivint?”, va expressar Padreny, que va puntualitzar que aquesta és la seva “opinió personal”, davant de les preguntes dels periodistes.

“Estem en un moment de pandèmia i crec que el ministre Benazet té una responsabilitat important i l’ha de dur a terme amb les màximes eines possibles per tirar endavant. L’encoratjo a fer la feina amb la màxima coherència”, va declarar el conseller del PS, que va revalidar la confiança en un responsable polític qüestionat 24 hores abans pel mateix president i secretari general dels socialdemòcrates.

“El ministre no sap gestionar bé la situació ni aportar el lideratge polític que necessitem els andorrans. Aquest càrrec li va gran i no està a l’altura. És un nivell que no podem acceptar com a partit”, va declarar Pere Baró. Per la seva part, Pere López va anar més enllà i va acusar el ministre de “mentider” i d’actuar amb “arrogància”, raó per la qual va demanar depurar responsabilitats des del Govern.

tracking