Hotels al 68% d'ocupació el cap de setmana passat

El sector preveu mantenir les xifres fins a les festes de Nadal

Turistes al PrincipatFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les xifres d’ocupació als hotels del Principat durant el cap de setmana del 10 al 12 de desembre es van situar prop del 68 per cent –exactament al 67,83 per cent–, segons va informar ahir la Unió Hotelera d’Andorra (UHA) en un comunicat enviat als mitjans de comunicació.

Es tracta d’unes dades que se situen bastant per sota de l’acumulat durant el pont de la Puríssima, on l’arribada massiva de visitants al país es va traslladar en un 85,46 per cent d’ocupació durant el cap de setmana del 3 al 7 de desembre.

El director de la Unió Hotelera, Jordi Pujol, va fer una valoració de les dades i va manifestar que “és un cap de setmana fluix, com ja esperàvem a causa del pont de principi de setmana, així i tot, prop de 68 per cent”.

En aquest sentit, Jordi Pujol va manifestar que des de la Unió Hotelera preveuen que aquestes xifres es mantinguin durant el pròxim cap de setmana, mentre que va preveure un augment de la recuperació durant les festivitats nadalenques. “Esperem xifres similars per al cap de setmana vinent en espera de les festes de Nadal, en què es preveuen de moment bones ocupacions”, va assenyalar.

De fet, el Nadal és una època important per a l’activitat econòmica del país i compta amb gran afluència de turistes. Els visitants venen atrets no tan sols per l’oferta de pistes d’esquí, sinó també per la possibilitat de realitzar compres i activitats familiars.

tracking