Restablerta la circulació a la C-14 a Ribera d'Urgellet

La carretera ha estat tallada entre les 18 i les 19 hores a causa d'un xoc triple, fins que s'ha establert un pas alternatiu

Avís del tall de la C-14

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La C-14 ha registrat una nova incidència de trànsit aquesta tarda que ha obligat a tallar la via al terme municipal de Ribera d'Urgellet per un accident durant una hora, per posteriorment circular amb pas alternatiu. El sinistre ha estat ocasionat pel xoc entre tres cotxes poc després de les 18 hores a l'alçada del quilòmetre 170 i ha provat 6 quilòmetres de retencions, especialment en direcció a la Seu, segons informa el Servei Català de Trànsit. Les cues shan estès des del punt quilomètric 163 fins al 173 pels vols de les 19 de la tarda que és quan s'ha reobert un carril per permetre el pas alternatiu dels dos sentits del trànsit i no ha estat fins passades les 20 hores quan la circulació s'ha restablert amb normalitat.

Els bombers han rebut l'avís a les 17.47 hores i s'hi han desplaçat quatre dotacions del cos. Segons han informat, en arribar el cos de salvament, no hi havia ferits greus, però els danys materials produïts entre els vehicles ha generat el tall a la via i les retencions fins que es pugui restablir la circulació.

tracking