Ocupació hotelera del 85,5% durant el pont

El pic d'estades de turistes s'ha registrat la nit del 5 de desembre amb un 97% de clients

Visitants pel centre comercial aquest dilluns de pontFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'estada de turistes durant el pont ha omplert els hotels al 85,46% de mitjana, segons el recompte de la Unió Hotelera que valora "molt positivament aquest pont, ja que són dades realment bones i més tenint en compte l’entrada en vigor del PassCovid i les restriccions existents pocs dies abans de l’inici del pont".L'entitat ha informat que el màxim d'ocupació es va registrar la nit del dissabte 5 de desembre amb un 97% de clients als establiments i que també hi ha hagut nivells alts d'estades el 4 i el 6.

Les millors xifres d'estades de clients les han tingut els hotels d'Andorra la Vella, Escaldes i Sant Julià que han sumat una mitjana del 86,92%, segons les dades de la Unió Hotelera. Els establiments de la Massana i Ordino han tingut un 85,02% de clients i els d'Encamp, Canillo i el Pas de la Casa han omplert al 84,44%.

La patronal hotelera afirma que el bon balanç d'afluència de visitants espanyols pel pont de la Puríssima "ens fa ser optimistes de cara a les festes de Nadal i Cap d’Any, tot esperant que la situació sanitària no empitjori".

tracking