Ordino, seleccionada pel programa de millors destinacions turístiques

La parròquia rebrà assessorament personalitzat per millorar el dossier presentat i optar al premi de l'Organització Mundial del Turisme

El ministre Torres amb altres autoritats a la 24a assemblea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, ha assistit avui a la Sessió Temàtica "Construir el futur: Innovació, educació i desenvolupament rural" en el marc de la seva estada a la 24a Assemblea General de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), a Madrid, segons informa l'executiu en un comunicat. En aquesta sessió s'han anunciat els guardonats de la iniciativa pilot'BestTourismVillagesbyUNWTO2021' on hi havia una candidatura d'Ordino. La parròquia no ha estat seleccionada amb aquesta distinció, però sí que se l'ha seleccionat per entrar al programa 'Upgrade' que ofereixassessorament personalitzat per tal d'analitzar i millorar el dossier presentat i així poder concórrer a la propera convocatòria.

Govern informa que el comú ordinenc va sol·licitar presentar la candidatura per la qual es va enviar a l'OMTun dossier sobre el desenvolupament del Turisme d'Ordino vinculant-lo al desenvolupament sostenible, a la protecció del patrimoni cultural i al desenvolupament rural vinculat amb els ODS. Amb aquest nomenament tant el comú com el ministeri consideren que permetrà promoure el paper del turisme i millorar com a destinació complint els objectius marcats per la corporació.

Per altra banda, el titular de Turisme iTelecomunicacions, ha aprofitat l'estada per mantenir reunions bilaterals, entre d'altres, amb la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme d'Espanya,ReyesMarotoo la secretària d'Estat de Turisme de Portugal, Rita Marques.

tracking