CULTURA

Mostra dels alumnes de l'escola d'art de la capital al Thyssen

L'exposició 'Paisatge en risc' compta amb un total de quaranta peces que busquen generar una denúncia a la societat actual

La ministra de Cultura i la cònsol major de la capital a l'exposicióSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'exposició 'Paisatge en risc' dels alumnes de l'Escola d'art del comú d'Andorra la Vella es pot visitar des d'avui fins al 8 de gener de 2022 al Museu Carmen Thyssen de manera gratuïta, segons informa el centre d'art. A la presentació celebrada avui, hi ha forta part la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, la directora de l'Escola d'art de la capital, Neus Mola i la cap de projectes del museu, Teresa Areny.

La iniciativa, segons informa el museu,pren com a punt de partida l'exposició actual ‘Talents amb denominació d'origen. De Rigalt a Puigdengolas’, de la col·lecció d'art de Crèdit Andorrà i la col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza, i busca que els alumnes facin una interpretació del paisatge actual. En aquest sentit, la nova mostra comptaamb un total de quaranta peces en què els alumnes han fet servir diverses tècniques artístiques com la pintura, la fotografia, la ceràmica, el gravat o la joieria.

Enguany s'ha comptat ambla participació de nou alumnes del grup juvenil que amb les obres generen una denúncia a la societat actual, que està malmetent el medi ambient i l'està posant en risc. Per això, l'exposició busca commoure consciències i provocar un canvi en la societat.

tracking