MOBILITAT

Les tarifes del peatge del túnel d'Envalira augmenten un 3%

Es manté la reducció del 50% per residents i treballadors al Pas de la Casa i la gratuïtat en cas de que el port estigui tancat

Túnel d'EnvaliraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'executiu ha aprovat les tarifes d'actualització associades al túnel d'Envaliraper a l'any 2022 presentadesper Túnel d'EnvaliraS.A., la societat concessionària d'aquesta infraestructura, segons ha explicat el ministre Jover durant la roda de premsa posterior al consell de ministres d'aquest dimecres. "S'ha aplicat l'equació que ja hi havia amb el programa deconcessióon en funció de l'IPC i altres variables amb les quals es fixen aquestes tarifes", ha explicat el ministre.

L'increment de preu resultant és del 3%respecte al'any passat i les tarifes s'arrodoneixen a 10 cèntims per evitar canvis de cèntims d'euro. Aixímateix,es manté la gratuïtat d'ús del túnel d'Envaliradurant els intervals de temps en què que el port estigui tancat al trànsit per tal garantir així l'accessibilitat al Pas de la Casa i es continuen aplicant el descompte del 50% associat al peatge pels residents i treballadors del Pas de la Casa.

En aquest sentit, els vehicles lleugershaurand'assolirun cost de 7 euros per usuari; els vehicles intermedis de 12,30 euros; els vehicles pesants i autocars de 14,10 euros; els vehicles pesants i autocars amb més de dos números d'eixos 17,60 euros i els vehicles de dues o tres rodes (motos, sidecars,etc) de 4,20 euros.

tracking