hi treballaran 250 persones

El nou Punt de Trobada obrirà el març de l'any vinent

Epizen entrarà en servei a la planta baixa, primera i segona

Estat actual de les obres del centre comercial.GRUP PYRÉNÉES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Epizen, el nou centre comercial que s’ubicarà a l’espai on hi havia el Punt de Trobada, té previst obrir les portes el març del 2022 amb l’entrada en funcionament de la planta baixa, primera i segona, on hi haurà un gran supermercat, moda, electrònica de consum, perfumeria, parament de la llar i restauració. En va informar ahir el Grup Pyrénées, l’impulsor del projecte. La resta de plantes, en les quals se seguirà treballant una vegada es posin en funcionament les primeres, s’obriran al públic un cop s’acabin tots els treballs i es condicionin els espais que ocuparan la resta d’operadors comercials, entre els quals hi haurà “reconegudes firmes” de moda, tecnologia, esports, home improvement i restauració.

En referència amb el nombre de persones que necessitarà el nou establiment comercial, l’impulsor del projecte assenyala que durant la primera fase d’obertura es donarà feina a uns 250 empleats. Des de fa unes setmanes part d’aquests treballadors ja s’estan començant a incorporar al nou projecte amb l’objectiu de formar-se en les diferents àrees de treball. La cerca i captació de persones interessades a treballar a Epizen s’ha fet inicialment a Andorra entre exempleats de l’anterior centre comercial, el Punt de Trobada, i candidats que s’han interessat per l’oportunitat laboral. A més, també s’ha ampliat l’oferta a persones transfrontereres davant de la dificultat de trobar determinats perfils professionals. “Per tal de no afectar altres companyies del sector, actualment s’ha llançat una oferta en països del nostre entorn”, s’afegeix.

Des del Grup Pyrénées posen en relleu que els danys i les mancances estructurals que presentava l’edifici, els quals anaven apareixent a mesura que es duia a terme l’enderroc, han alentit el calendari previst als treballs de reforma i condicionament.

tracking