Reobre la planta Covid d'El Cedre pels positius a les residències d'avis

Trasllada avui dos usuaris de Sant Vicenç d’Enclar

La planta Covid de la residència El Cedre es reobrirà avui.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministeri de Salut ha decidit reobrir la planta Covid del centre sociosanitari El Cedre per acollir els usuaris de la residència d’avis de Sant Vicenç d’Enclar que van ser diagnosticats positius per coronavirus a final de la setmana passada. Salut va notificar divendres passat que hi havia dos residents de Sant Vicenç d’Enclar que havien donat positiu després d’un cribratge per una treballadora contagiada. Segons ha pogut saber el Diari, el ministeri de Salut ha decidit reobrir avui mateix la planta Covid d’El Cedre i traslladar els dos residents de Sant Vicenç d’Enclar a un espai que fa mesos que no s’utilitzava, ja que arran de la vacunació els positius dins dels centres sociosanitaris eren inexistents.

A Clara Rabassa es va diagnosticar divendres el positiu d'una treballadora que compleix aïllament a casa i a les proves que s'han fet als residents no hi ha hagut cap resultat positiu entre els padrins. El centre torna a fer avui cribratge als usuaris per determinar si hi ha algun contagiat de la Covid, segons han informat des de la residència aquest matí.

D’altra banda, tot fa pensar que avui serà un dia de comunicació d’un gran nombre de positius, ja que el ministeri de Salut actualitzarà les dades després de l’aturada del cap de setmana respecte a la informació de l’evolució de la pandèmia que es fa arribar als mitjans de comunicació i a la ciutadania. Cal recordar que el país es troba en plena sisena onada i que divendres hi havia 811 persones amb la malaltia activa. A l’hospital Nostra Senyora de Meritxell hi havia set persones ingressades a planta i tres a l’UCI.

tracking