es va convocar l'any 2015

El concurs intern d'oficials de policia torna a la Batllia

Admès a tràmit el recurs d’un agent que ja no forma part del cos

Seu central de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Batllia ha admès a tràmit el recurs d’un exagent de la policia contra el concurs de promoció interna per cobrir set places d’oficial convocat l’any 2015. L’expolicia ho ha portat a la justícia després que el Govern hagi desestimat el recurs administratiu previ presentat contra el recàlcul de les puntuacions fet per l’executiu. Cal recordar que el ministeri de Justícia i Interior es va veure obligat a fer aquest pas després que una sentència de la sala administrativa del Tribunal Superior de Justícia n’ordenés el recàlcul dels mèrits i les formacions dels candidats, en acceptar de manera parcial el recurs dels dos agents de policia –un d’ells el que ara ha anat a la Batllia– que en quedar en vuitena i novena posició al concurs intern no van obtenir la plaça desitjada.

Calculades les puntuacions per part del nou comitè tècnic nomenat pel ministeri d’Interior, la resolució va ser la mateixa i els dos agents que van presentar el recurs que va acabar a la sala administrativa del Tribunal Superior després de passar per la Batllia van tornar a quedar fora de les set primeres places que donaven accés als càrrecs d’oficial.

L’exagent, en el recurs desestimat pel Govern, va demanar, per una banda, que es formés un nou comitè tècnic perquè té oberta una causa contra una de les comissàries que en van format part. Concretament, la va denunciar per assetjament a la feina. Per altra banda, considera que no se li han puntuat correctament les hores de formació en dret cursades. El comitè només va registrar vuit hores perquè la formació es va fer en línia i el recurrent, que es va quedar a 0,004 punts de la plaça, considera que són 120 en tractar-se d’un títol d’Estat homologat.

tracking