Liberals es reuneix amb europarlamentaris per parlar de l'Acord d'Associació

Les trobades de la delegació andorrana encapçalada per Ferran Costa, han tingut lloc al Parlament Europeu al llarg de tres dies

La delegació andorrana al Parlament Europeu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una delegació andorrana encapçalada per Ferran Costa, president del Grup Parlamentari Liberal, ha mantingut reunions amb una desena d'europarlamentaris i altres polítics en les institucions europees per traslladar el punt de vista d’Andorra en les negociacions de l’Acord d’Associació amb la UE i resoldre els dubtes que han plantejat els europarlamentaris sobre aquestes, segons informa el partit en un comunicat.

Les trobades han tingut lloc al Parlament Europeu al llarg de tres dies, des de dilluns passat i fins aquest dimecres. Entre les converses més rellevants, segons informa Liberals, destaquen les mantingudes amb Ilhan Kyuchyuk, designat rapporteur de l’informe de l’Acord d’Associació amb Andorra, San Marino i Mònaco; i Dita Charanzova, vicepresidenta del parlament.

El president del Grup Parlamentari Liberal, Ferran Costa, ha valorat molt positivament les reunions “per situar el dossier d’Andorra en el punt d’atenció dels europarlamentaris”. Costa ha manifestat que “hi ha un desconeixement molt gran sobre les negociacions d’associació d’Andorra amb la Unió Europea”.

tracking