Licitació

Obres a l'antic edifici de l'escola espanyola de Ciutat de Valls

Es rehabilitarà tota l'estructura per cedir-lo al Lycée Comte de Foix a partir del curs 2022-23

El centre de Ciutat de Valls que acollirà alumnes del LycéeFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell de Ministres ha aprovat l'adjudicació de les obres per reformar i rehabilitar l'antic edifici de l'escola espanyola de Ciutat de Valls. La infraestructura es cedirà per l'extensió del Lycée Comte de Foix per donar resposta a la previsió de l'increment d'alumnes en els propers anys. Les obres serviran per reformar la instal·lació elèctrica, contra incendis, per canviar els paviments, els tancaments exteriors i les distribucions d'espais. Està previst que entri en funcionament a partir del curs 2022-23.

La licitació es fa en forma de concurs nacional de procediment obert i modalitat de contractació ordinària. Les empreses interessades en el projecte poden presentar la seva oferta fins el 16 de desembre del 2021.

Millora hidràulica a Encamp

Fil a l'agulla a la millora hidràulica al riu Blanc i al riu Estret d'Encamp després que el Consell de Ministres hagi aprovat l'adjudicació de les obres per un valor de 434.907,93 euros. El projecte preveu actuacions en diversos trams per intentar recollir el màxim volum d'aigua possible. També es preveu millorar alguns murs de pedra existents.

tracking