Concurs

El SAAS adjudica el servei de transport sanitari a una UTE

Dues ambulàncies.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell directiu del SAAS celebrat dijous passat va acordar, a proposta de la comissió de control i avaluació tècnica, adjudicar el concurs públic nacional per a la contractació dels serveis de transport sanitari a l’UTE formada per Servei d’Assistència Sanitària, SL (SAS), i Servicios Socio Sanitarios Generales Spain. Segons l’informe d’adjudicació, l’UTE Servei d’Assistència Sanitària, SL (SAS) / Servicios Socio Sanitarios Generales Spain va obtenir la major puntuació global respecte als altres licitadors, raó per la qual va esdevenir l’adjudicatària del concurs.

La valoració de les ofertes va realitzar-se seguint els criteris d’adjudicació establerts al plec de bases que regeix la licitació, valorant-se l’oferta econòmica, el termini d’implantació, altres millores proposades i l’experiència de l’empresa, així com la que més s’ajusta a les necessitats assistencials del SAAS.

Segons va informar el SAAS en un comunicat, aquest procés competitiu va permetre assolir el doble objectiu que aquest nou contracte comporti una millora en els recursos destinats a aquest servei així com un significatiu estalvi econòmic, “atès que s’ha assolit una millor tarifa en els preus dels serveis respecte als actualment vigents”.

Pel que fa a la implantació del servei, l’adjudicatària haurà d’iniciar la prestació del servei en un termini no superior a 119 dies a comptar de la notificació de l’adjudicació, data en què s’hauran d’haver subrogat els 25 tècnics que formen part de la plantilla de l’entitat que actualment presta el servei.

Al concurs es van presentar tres propostes, entre les quals la que fins ara era adjudicatària, Ambulàncies del Pirineu.

tracking