CINEMA

El documental de Hand Solo opta a vuit candidatures als Goya

El film sobre David Aguilar relata la història de l'andorrà que va néixer sense l'avantbraç dret i va construir-se una pròtesi amb peces de Lego

'Mr. Hand Solo' guanya un premi internacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El documental "MR.HandSolo" que relata la història de superació de l'andorrà David Aguilar, opta a vuit candidatures per als Premis Goya de l'Academiade CineEspañol, així ho ha anunciat el seu director HèctorRomancea través de les seves xarxes socials. En concret, les candidatures a lesquals optael film són: a millor pel·lícula, direcciónovella, guió original, música original, cançó original, direcció de fotografia,muntatgei so. Per ara són candidatures i falta veure si alguna d'elles es converteix en nominació per lapròxima 36a ediciódel guardó.

Romanceva escriure i dirigir el 2019 aquest documental que té lloc entre Andorra, Barcelona, Dinamarca i Hong Kong. El documental produït per Imminent Produccions iArlongProductions, relata la història de superació del jove David Aguilar que ha fet la volta al món. Nascut sense un avantbraç, el jove utilitza el seu enginy per crear-se una pròtesi amb peces de LEGO. El documental finalitzat aquest any, el distribueixFILMAX i també es pot veure a la plataforma en línia espanyola Filmin des de fa dues setmanes.

tracking