resposta del govern

Rebutjat el recurs de Dolsa contra el contracte amb Grifols

El polític es planteja acudir a la justícia davant la resposta de Govern

Enric Dolsa, conseller comunal d'Ordino.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern no ha admès a tràmit el recurs administratiu que el conseller comunal d’Ordino i impulsor de la plataforma contra Grifols, Enric Dolsa, va interposar contra el pacte de socis entre el Govern i la farmacèutica.

Aquest era el pas previ per recórrer a la justícia, una acció que el conseller està valorant. Davant aquesta resposta, Dolsa compta amb el termini d’un mes per interposar una demanda davant la secció administrativa del Tribunal de Batlles.

El conseller va denunciar en el recurs que l’acord s’havia fet contravenint la legislació vigent en aquell moment. En concret, especificava que quan el pacte es va signar, la llei administrativa i la d’Ordenament del Territori encara no s’havien modificat.

En aquest sentit, el recurs argumentava que “la llei vigent en aquell precís moment no permetia fer una adjudicació directa” ni

donar a tercers el terreny per a la realització d’un projecte d’interès nacional per desenvolupar un projecte de recerca, desenvolupament i innovació, perquè la legislació no contemplava encara que aquest tipus d’iniciatives fossin qualificades amb aquest distintiu.

tracking