x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
CULTURA

Política Lingüística convoca el vuitè Concurs de curtmetratges RECcrea

Aquest certament és un projecte de dinamització adreçat als estudiants de 3r i 4t de segona ensenyança, 3r i 4t d’ESO, troisième i seconde, per promoure la creativitat audiovisual en català
El termini per lliurar els originals acaba el 28 d'abril

El termini per lliurar els originals acaba el 28 d'abril

El termini per lliurar els originals acaba el 28 d'abril

Actualitzada 04/11/2021 a les 12:33
El Servei de Política Lingüística del Govern (SPL) en col·laboració amb l’Associació Ull-Nu, posa en marxa el vuitè Concurs de curtmetratges RECcrea, segons informa l'executiu en un comunicat. Aquest certament és un projecte de dinamització adreçat als estudiants de 3r i 4t de segona ensenyança, 3r i 4t d’ESO, troisième i seconde, per promoure la creativitat audiovisual en català. La vuitena edició reprèn la celebrada l’any passat en què van participar un centenar de joves amb 26 originals.

Govern informa que els curtmetratges han de ser en català, de temàtica lliure i no poden durar més de vuit minuts. Així mateix, es recomana la gravació amb càmeres de vídeo o fotogràfiques que permetin filmar en alta definició i utilitzar estabilitzadors d’imatge (tipus trípode) per garantir la qualitat de la imatge. El termini per lliurar els originals acaba el 28 d'abril. 

El RECcrea inclou dos fases formatives a les aules: el guionista Albert Galindo explicarà què és i com es crea un guió i l’Associació Ull-Nu orientarà els alumnes en l’elaboració dels curtmetratges, la direcció d’actors i la supervisió del treball audiovisual. Els tres primers classificats rebran vals de compra per a Pyrénées Andorra (700, 500 i 300 euros, respectivament) i els seus curts s’emetran a Andorra Televisió. A més, tots els finalistes rebran un diploma acreditatiu i un obsequi.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts