x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Bars i restaurants podran vetar l'accés als no vacunats

Comensals a l'interior i a l'exterior d'un restaurant.

Comensals a l'interior i a l'exterior d'un restaurant.

Comensals a l'interior i a l'exterior d'un restaurant.

Fernando Galindo
Actualitzada 04/11/2021 a les 06:13
El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, va informar ahir en roda de premsa que aquells restaurants i bars –així com esdeveniments esportius i culturals– que implementin el certificat Covid com a mecanisme controlador d’accés als locals estaran en disposició de vetar l’accés als ciutadans no vacunats –o que no disposin de cap prova serològica efectuada en les darreres 48 hores–. “Hauran d’anar a un altre restaurant”, va afirmar Benazet. Aquests protocols, però, no s’iniciaran fins a la setmana vinent, amb l’entrada en vigor d’un decret que preveu mesures menys restrictives per a aquells establiments que demanin el certificat Covid. En el seu defecte, les normes sanitàries que s’aplicaran són les que a dia d’avui encara segueixen vigents.

Segons va poder saber el Diari, l’executiu té sobre la taula un decret que preveu un vuitanta per cent d’aforament i sense obligatorietat de mascareta si els clients ensenyen el passaport Covid a l’entrada del local. Igualment, s’hi podrien afegir també balnearis i gimnasos en cas que compleixin amb unes condicions mínimes d’espai.

De moment, però, el Govern ha decidit allargar una setmana més l’estudi observacional sobre l’oci nocturn i Martínez Benazet no es va pronunciar respecte de la possibilitat d’allargar l’horari i l’aforament dels locals. Pel que fa a l’activitat dels camps de neu, no serà necessari el certificat Covid per esquiar i els restaurants de pistes seguiran els mateixos criteris que els locals de restauració de la resta del país. Les mesures, com sempre, estaran subjectes a l’evolució de la pandèmia.
Veure’n més
29
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts