L'ocupació hotelera supera el 80% durant el pont de Tots Sants

El sector comercial també s’ha vist afectat positivament per l’arribada de visitants

Turistes durant el Shopping Festival.Xavi Prats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’arribada massiva de visitants al Principat durant el pont de Tots Sants s’ha traduït en uns molt bons resultats d’ocupació hotelera. Així ho va confirmar ahir al migdia la Unió Hotelera a través d’un comunicat que va facilitar als mitjans i que contenia les xifres actualitzades d’ocupació de la setmana passada.

Segons va comunicar l’entitat a través de l’informe, el sector s’ha vist afectat de manera força positiva per les dades que es van registrar el cap de setmana, en què “la nit de dissabte a diumenge és la que va tenir més ocupació”. En aquest sentit, dissabte i diumenge es va superar el 80% de l’ocupació amb un total d’establiments oberts. Es tracta d’un percentatge que s’acosta molt al del cap de setmana del pont del Pilar, en què es van registrar unes dades que es van situar al 83%, amb 56 establiments oberts. Pel que fa a les xifres que l’entitat ha registrat entre setmana, segueixen en la línia del que és habitual, tot i que són lleugerament inferiors si es comparen amb les anteriors de l’octubre, sobretot les de la setmana del 4 al 12, en què es les dades van arribar a assolir el 61% En aquest cas, doncs, la xifra entre dilluns i divendres va ser del 44,42%.

Els visitants que han fet parada al Principat durant aquests tres dies festius també han suposat una afectació important en l’àmbit comercial. Amb relació a aquest aspecte, diversos comerciants han afirmat que els primers dies es va detectar molt de moviment, incloent-hi també diumenge. Per altra banda, molts coincidien que dilluns va ser una jornada molt fluixa pel que fa a compres, ja que molts turistes es trobaven de retorn a casa.

tracking