Sílvia Riva dona positiu per Covid

Els membres del Govern estan en vigilància passiva i tindran els resultats de les proves TMA en els propers dies

Sílvia Riva ahir al vespre a l'acte d'homenatge a Sergi MasSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La ministra Sílvia Riva ha donat positiu per Covid i tots els membres del Govern estan en vigilància passiva per contacte estret, excepte Jordi Gallardo, Jordi Torres i Joan Martínez Benazet, que no van participar presencialment en el consell de ministres. La titular de Cultura i Esports està vacunada amb doble pauta com tots els integrants de l'executiu i per això ni el cap de Govern ni la resta de ministres estan confinats.

Els membres del gabinet estaran en vigilància passiva fins el pròxim dijous i el cap de Govern, Xavier Espot, no podrà participar en l’acte de cloenda de la 32a Trobada Empresarial del Pirineu. Així mateix, l'executiu ha informat que l’agenda de l’equip de Govern es veurà modificada els pròxims dies per adaptar-se a la vigilància passiva. Espot tampoc es podrà desplaçar a Glasgow per participar en el segment d’Alt Nivell de la COP26 prevista per a l’1 i 2 de novembre.

Sílvia Riva va assistir ahir a la tarda al Consell General i en tot moment va portar la mascareta en la primera sessió que es celebrava sense l'obligació de portar protecció facial des de que va començar la pandèmia al març del 2020. La ministra va participar al vespre en l'acte d'homenatge que es va fer a l'artista Sergi Mas al Centre de Congressos Lauredià en l'últim acte públic que ha fet abans de tenir el diagnòstic del contagi de la Covid.

tracking