Un ingressat a l'UCI i 43 positius més per Covid

Els casos actius s'enfilen a 147, que suposen 34 més que ahir, i creix el nombre d'aules en vigilància activa

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La incidència de la Covid al Principat augmenta de manera notable en les últimes hores. Salut ha informat que la xifra d'afectats s'enfila amb 43 positius detectats des d'ahir que eleven a 147 els casos actius, 34 més dels que hi havia dimecres. I una de les persones contagiades ha hagut de ser ingressada a l'UCI pels efectes de la infecció el que suposa que hi torna a haver un pacient en situació més delicada després de mesos ja que no hi havia malalts amb Covid a cures intensives des del 21 d'agost. El Govern ha indicat que el pacient de l'UCI no necessita ventilació mecànica.

En els centres escolars, també s'enfilen les xifres després que ahir el Govern regitrés vint positius més a l'escola de la Massana per un brot que afecta a 34 persones entre alumnes, docents i auxiliars. Amb les dades d'avui, hi ha 4 aules més en vigilància activa, el que suma un total de 22 classes, 6 d'elles completament confinades. En canvi, les aules sota vigilància passiva han baixat a 6, 3 menys de les que es van comptabilitzar ahir.

La xifra de vacunats al Principat segueix creixen en comptagotes. El 77,3% de la població vacunable ja té la pauta completa després de rebre les dues dosis de la vacuna, repartides en 54.678 i 53.113 punxades respectivament, mentre que la dosis de reforç s'ha posat a 282 persones, el que suma un total de 108. 083 dosis.

tracking