CULTURA

La restauració del Dodge Fargo costarà 30.000 euros

El Govern i el comú d’Escaldes han signat els respectius convenis per donar suport conjuntament

L'acord vol donar suport a l'Associació Velles Cases Andorranes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Cultura i Esports i el comú d’Escaldes- Engordany han formalitzat aquest dijous els respectius acords de col·laboració per donar suport a l’Associació Velles Cases Andorranes en el procés de restauració del vehicle Dodge Fargo. Així, i tal com ja es va anunciar, les dues institucions se sumen per fer què aquest icònic vehicle pugui recuperar la seva fesomia, tal com informa l'executiu en un comunicat.

En aquest sentit, els convenis estipulen una aportació econòmica respectiva de 10.000 euros per part del ministeri i de 20.000 euros per part del comú escaldenc que es destinaran a la rehabilitació del vehicle. D'altra banda, el Govern, segons informa, iniciarà els tràmits per inscriure'l a l'inventari general del patrimoni cultural i el comú el conservarà en un espai comunal.

Així mateix, totes les parts manifesten que la rehabilitació del vehicle ha d’estar associada a diferents actuacions culturals, i que aquestes seran acordades en forma de protocol de gestió, per mantenir l’esperit de participació ciutadana iniciat per Velles Cases Andorranes.

tracking