Tradicions

El Museu Carmen Thyssen organitza un especial sobre la castanyada

Els participants coneixaran una nova versió del conta de la Castanyera i faran una carbassa o una castanya amb materials reciclats

Recta final de l'exposició 'Influencers en l'art' al museu Thyssen Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Museu Carmen Thyssen ha organitzat per aquest cap de setmana un especial sobre la castanyada sota el nom de 'El Museu del Terror', on també se celebrarà el Halloween. L'activitat consisteix en un conta-contes per conèixer la versió del conte de la castanuera d'Antoni Ros, i en un taller de creació d'una carbassa o una castanya amb material reciclar, que es viurà en cinc sessions dissabte a les 10:30, a les 11:30, a les 12:30, a les 16:00 i a les 17:00; i dues més diumenge, a les 11:00 i a les 12:00. Per assistir-hi cal fer reserva prèvia.

Paral·lelament, el Museu Carmen Thyssen i Caldea han organitzat la quarta edició del concurs de dibuix que organitza el balneari. Els participants, d'entre 3 i 10 anys, han de fer un dibuix relacionat amb Caldea on també hi poden enganxar-hi diferents materials. La presentació del dibuix es pot fer fins el 30 de novembre.

tracking