Balanç de detencions

Detenen la caixera d'un comerç per quedar-se 9.000 euros de les vendes

La gerent d’una gestoria és arrestada per falsificar documents d’Immigració

El despatx central de la policia.F. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una caixera d’un centre comercial de la capital, una dona de 57 anys, va ser detinguda dimecres passat a Sant Julià acusada de quedar-se diners de l’establiment on treballava. Un total de 9.000 euros, segons va informar la policia, que hauria aconseguit manipulant la caixa. Segons la informació facilitada, l’establiment afectat va formular la denúncia el mes de juny, quan va detectar l’anomalia i les sospites que una empleada “es quedava diners en fer operacions fraudulentes en el moment de cobrar a clients en una de les caixes”, segons va exposar la policia.

La detenció es va produir després de tancar la investigació. La dona està acusada d’un presumpte delicte de furts amb abús de confiança.

També per un delicte contra el patrimoni, la policia va arrestar la setmana passada una dona resident de 44 anys, gerent d’una gestoria, que hauria falsificat documents d’Immigració. La detenció es va produir dijous al matí a Escaldes i es va dur a terme després que des del servei d’Immigració es constatés que una sèrie de documents aportats per l’empresa que dirigia la detinguda, i que havien de servir per a la renovació de dues autoritzacions de residències passives d’un matrimoni, eren inautèntics i/o falsificats. La investigació del cos d’ordre va determinar que la dona hauria obtingut guanys superiors als 1.100 euros per les gestions efectuades. Se la va arrestar com a presumpta autora dels delictes de creació d'ús i comercialització de documents inautèntics i estafa.

VIOLÈNCIA DOMÈSTICA

D’altra banda, el cos d’ordre va detenir dimecres passat a la parròquia d’Ordino un resident de vint-i-nou anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. L’home hauria agredit la seva parella després d’una discussió entre ambdós.

DUES DETENCIONS A LA FRONTERA PER DROGA

Durant la setmana la policia ha detingut dues persones per dur estupefaents a sobre, i en tots dos casos ha estat en un control fronterer. Dilluns de la setmana passada a les 10.15 hores a la frontera del riu Runer, un home no resident de 46 anys va ser controlat per introducció de 0,6 grams de cocaïna. Accedia al Principat conduint una furgoneta. I precisament el mateix dia a la mateixa hora i a la frontera del Pas de la Casa, un home resident de 43 anys va ser detingut després que se li trobessin dos grams de cocaïna quan sortia del Principat conduint un turisme.

tracking