x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Professora d'economia de Harvard

Stefanie Stantcheva rep el premi Calvó-Armengol

El jurat li reconeix els treballs en polítiques públiques en economia
L'economista Stefanie Stantcheva.

L'economista Stefanie Stantcheva.

L'economista Stefanie Stantcheva.

Tyler Smith
Actualitzada 23/10/2021 a les 12:02
La professora d’Economia a la Universitat de Harvard i fundadora de la Social and Economics Lab, Stefanie Stantcheva, ha estat guardonada amb el setè Premi internacional en economia Calvó-Armengol. Un premi que atorguen el Govern d’Andorra i la Barcelona School of Economics (BSE) cada dos anys a un economista o científic de les ciències socials de menys de 40 anys per les seves contribucions a la comprensió de l’estructura de la societat i les seves implicacions amb l’economia.

Segons va informar l’entitat en un comunicat, Stantcheva recollirà el premi, dotat amb 30.000 euros, en una cerimònia de lliurament que tindrà lloc a Andorra l’any vinent i posteriorment participarà en un seminari acadèmic a Barcelona. Aquesta setena edició també té el suport del programa d’excel·lència en investigació Severo Ochoa.

El treball de l’economista se situa en l’estudi de les polítiques públiques en l’economia, l’economia del treball, macroeconomia i organització industrial. La seva recerca es basa en dues grans àrees: els efectes dinàmics de la política de taxes a llarg termini i l’economia social, que permet interpretar la manera com les persones veuen les polítiques econòmiques basant-se en fenòmens socials concrets. El jurat del premi Calvó-Armengol ha estat format pels professors Salvador Barberà (UAB i BSE), Antonio Cabrales (UC3M) i Melissa Hell (Harvard).
Etiquetes
  • #1 Conxita
    (23/10/21 07:44)

    Enhorabona a Govern per dotar aquest premi  a persones telkevants , com en Toni. Calvo -Armengol( DEP)  que portarán , sempre al cor i la ment el nom D'Andorra

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts