Música

Ordino, tot un clàssic

El cicle ha programat cinc concerts per acostar la música clàssica a tots els públics

Cartell d'Ordino ClàssicComú d'Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà engeguen la quarta edició del cicle de música clàssica i popular Ordino Clàssic. El primer concert es farà aquest diumenge a les 12 del migdia a l'església parroquial d'Ordino i repassa`ra clàssics dels anys '50 fins a la dècada dels 2000 a càrrec del Trio Goldberg, convertit en quartet per l'ocasió.

La segona cita amb l'Ordino Clàssic serà el diumenge 7 de novembre a les 12 a l'Auditori Nacional d'Andorra amb el Quartet Klaima que interpretarà música d'arrel klezmer.

La setmana següent, l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra repassarà algunes de les millors bandes sonores de pel·lícules clàssiques, mentre se serveix un menú als assistents, coincidint am bla Mosra Gastronòmica d'Ordino.

El primer cap de setmana de desembre, el cicle ha programat un dels concerts familiars amb el sextet de violoncels de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra, que juntament amb una proposta del dramaturg Juanma Casero i dirigit per Joan Hernández, fusiona música i teatre nadalenc.

Finalment, el cicle tancarà amb l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra donant la benvinguda al 2022. Ho farà amb una simfonia l'1 de gener a les 7 del vespre.

tracking