Aeroport

Air Nostrum posa a la venda els bitllets a Madrid

La tarifa de la classe business costa a partir de 279 euros

Pàgina web d'Air Nostrum

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Air Nostrum ha posat a la venda a la seva pàgina web els bitllets pels primers vols de la línia La Seu d'Urgell - Madrid, que s'inaugurarà el 17 de desembre. El vol s'enlairarà a les 16:50 a l'aeroport de la Seu d'Urgell i al cap d'una hora i 55 minuts està previst que arribi a l'aeroport de Barajas.

Pel vol inaugural, el preu bàsic és de 59 euros, el que inclou només un equipatge de mà. La tarifa per facutrar una maleta costa 74 euros, a més de permetre escollir el seient i portar un equipatge de mà a cabina.

L'altra opció que ofereix la companyia és la tarifa Confort on s'inclou les avantatges de l'anterior, més la targeta d'embarcament anticipada, i amb la possiblitat de fer algun canvi de dates gratuïtament fins a 15 dies abans de la sortida i amb una penalització de 45 euros si es fa menys de 15 dies. A més, permet el 80% del reemorsament del bitllet fins a 15 dies abans de la sortida. Aquest paquet costa 92 euros.

Finalment, Air Nostrum també ofereix la classe bussines a partir de 279 euros. Amb aquest paquet, els viatgers poden portar un equipatge de mà, facturar dues maletes, escollir el seient i tenen la targeta d'embarcament anticipadament. L'altra opció, per 369 euros, els viatgers poden gaudir de les avantatges anteriors i a més, poden fer canvis fins el moment del vol i tenen dret a reemborsament, a excepció de no presentar-se al vol, que haurien de pagar 75 euros més.

tracking