Teatre

'Quatre dones i el sol' nova producció de l'ENA

L'obra està dirigida per Roger Casamajor i s’estrenarà el 28 d’octubre

Presentació de la nova producció de l'ENAMireia Reynal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova obra de teatre de la Fundació Escena Nacional d’Andorra (ENA) ‘Quatre dones i el sol’ s’estrenarà en funció doble els propers 28 i 29 d’octubre amb una intencionalitat clara: fer una funció més gran que tingui cabuda fora d’Andorra. Així ho ha manifestat Roger Casamajor aquest matí, qui s’estrena com a director amb aquesta producció. “Per a mi és la història de quatre dones que estan en busca contínua de la llibertat” ha avançat mentre afegia que no es tanquen a la possibilitat d’exportar la producció a Catalunya o a França en un futur proper.

Es tracta d’una obra que manté el text original del dramaturg de la Catalunya Nord Jordi Pere Cerdà i que està ambientada en un ambient rural i de muntanya, tot i que en aquesta nova versió se’n descontextualitza la temporalitat i també es renova l’escenografia. “Té un ambient opressiu però alhora és un cant a la llibertat” ha assegurat, Casamajor.

En aquest sentit, el repartiment està encapçalat per les actrius andorranes Irina Robles, Núria Montes, Jessica Casal i la pallaresa Annabel Castan. “Hem fet un treball molt intens en el text. La força de la paraula és molt important” ha destacat Castan. “

tracking