TREBALL

Les estacions d'esquí necessitaran uns 2.000 treballadors

Les estacions d'esquí preveuen necessitar uns 2.000 treballadors temporals

Presentació de les empreses al Job Meeting.SFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una setantena de persones que busquen feina i 16 empreses s'han trobat avui al Job Meeting que ha organitzat el Servei d'Ocupació davant l'inici de la temporada de neu, que s'espera que vingui acompanyada d'un increment de feina. De fet, les estacions estimen que precisaran uns 2.000 treballadors temporals.

La trobada ha servit per establir un primer contacte entre les empreses i els candidats, que han tingut l'oportunitat de presentar-se personalment i entregar el seu currículum.Eric Bartolomé, secretari d’estat d’Economia i Empresa, ha destacat la importància d’aquest Job Meeting, ja que "venim d’un període postpandèmia que, malauradament, ha tingut un impacte en el nombre de persones inscrites al servei d’ocupació i, òbviament, aquesta és la millor manera d’intentar donar sortida a aquestes persones".

Barolomé ha detallat que les empreses que han participat enl'esdeveniment treballen en el sector de la neu o el turisme en general, com ara "com grans magatzems, cadenes de perfumeries i empreses de transport".

tracking