Troben a la Massana el cos d'un home mort a casa des de feia dies

Els bombers van entrar al pis requerits pels veïns i van descobrir el cos de l’home

Edifici on es va trobar el finat.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els agents del cos de bombers van trobat ahir al matí el cadàver d’un home que segons les primeres informacions estava mort des de feia dies al seu domicili. La intervenció dels bombers es fa ver a l’avinguda Sant Antoni, número 73, de la Massana, lloc on residia la persona que va ser trobada morta. El cap de guàrdia del cos va explicar al Diari que els bombers van ser requerits a les 12.30 hores pels veïns per tal d’obrir una porta a causa que la persona que hi vivia no responia a les trucades ni atenia al telèfon. Els efectius de bombers van procedir a fer l’obertura del pis i en accedir-hi van trobar el cos d’un home traspassat al menjador. La investigació judicial i l’autòpsia hauran de determinar la data des de la qual aquesta persona estava morta.

Per la seva banda, els agents de bombers van tornar a ser requerits pels volts de les 16.30 hores per fer el trasllat de l’home fins a la morgue de l’hospital una vegada la batlle va decretar l’aixecament del cos del difunt. La policia no va facilitar cap informació sobre la intervenció.

SEQÜÈNCIA DELS FETS

Trobat al matí

Els bombers van descobrir el cadàver pels volts de les 12.30 hores després d’accedir al pis de la Massana.

Traslladat a la tarda

Una vegada el Batlle va decretar l’alçament del cadàver, els bombers el van traslladar a la morgue a les 16.30 hores per determinar com i quan va morir.

tracking