TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Judici per la causa primera de Banca Privada d'Andorra

Desestimada la demanda per arxivar el 'cas Gao Ping'

El judici del 'cas Gao Ping' va seguir ahir amb normalitat.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El judici per la causa primera de Banca Privada d’Andorra (BPA), el conegut com a cas Gao Ping, va continuar ahir amb normalitat després que el tribunal que presideix el magistrat Enric Anglada decidís desestimar una petició d’arxivar la causa per “deslleialtat processal” de la Fiscalia i l’acusació particular, en aquest aquest cas el Govern. L’advocat Josep Antoni Silvestre, que defensa cinc dels 24 processats en la causa primera de BPA, va presentar ahir al matí, tal com havia anunciat dilluns durant la primera sessió del judici de la setmana, un escrit en què va demanar l’arxivament de la causa en considerar que els dos actors de l’acusació no han actuat adequadament i perquè ha quedat clar durant el judici que l’entitat actuava dins dels estàndards de control de blanqueig de capitals vigents al Principat. El tribunal que jutja el cas Gao Ping, que a més d’Anglada conformen Concepció Barón i Jacques Richiardi, va estudiar l’escrit abans de donar inici a la vista d’ahir i va decidir desestimar-lo donant continuïtat al judici.

Després que dilluns es donés per acabada la declaració de Joan Pau Miquel, que ha estat 35 sessions a l’estrada, va ser el torn de l’exgestora Isabel Sarmiento, que va ser responsable de prevenció del blanqueig de Banca Privada d’Andorra.

tracking