Afers Exteriors

Estades per a joves professionals a l'OSCE

El ministeri d'Afers Exteriors ha obert la convocatòria per participar en el programa internacional

La ministra d'Afers Exteriors d'Andorra, Maria Ubach,Govern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri d'Afers Exteriors ha obert 22 places pel programa per a joves professionals de l'Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE) que permetrà cobrir vàries vacants per a joves diplomats de menys de 30 anys. Gràcies a aquest programa, els joves tenen l'oportunitat de conèixer com funciona l'OSCE amb una estada de 9 mesos a Viena i una missió de l'organització sobre el terreny de 9 mesos més, que els seleccionats podran escollir a on, per ordre de preferència.

Els candidats han d'haver cursat un grau universitari en economia, finances, comptabilitat, recursos humans, estudis mediambientals, ciències socials o de l'educació, dret penal internacional, estudis sobre terrorisme, estudis sobre Àsia o Europa de l'Est o bé estudis sobre conflictes i pau. A més, també hi poden optar els graduats d'acadèmies militars i policials reconegudes. Un dels altres requisits és tenir un nivell d'anglès molt avançat i coneixar les altres llengues de l'OSCE, sobretot la llengua russa.

Els joves seleccionats percebran un salari de 1.250 euros mensuals durant l'estada a Viena i de 1.000 euros durant la missió sobre el terreny.

El formulari per presentar la candidatura es pot trobar a la pàgina web de l'OSCE i s'ha d'enviar al ministeri d'Afers Exteriors juntament amb el CV i la carta de motivació en anglès com a màxim el 5 de novembre. Hi poden participar joves dels 57 estats que formen l'OSCE.

tracking