López es reuneix amb la ministra d'hisenda espanyola

El president socialdemòcrata ha realitzat una reunió de treball al 40è Congrés del PSOE i han acordat una reunió a Madrid per abordar qüestions d'actualitat internacional

López i Maria Jesús Montero al Congrés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president socialdemòcrata, Pere López, ha realitzat una reunió de treball al 40è Congrés del PSOE amb la ministra d'Hisenda i Funció Pública, Maria Jesús Montero, segons informa el partit en un comunicat. A la trobada han abordat temes d'actualitat internacional que han acordat tractar amb més detall en una futura reunió a Madrid. També servirà la reunió per parlar de la col·laboració d'informació entre Andorra i Espanya.“El Govern no està a l’alçada dels debats i reptes internacional i segons les decisions que es prenguin en els propers mesos s’albira una nova crisi de reputació i d’encaix internacional” ha manifestat López.

En l'acte de cloenda del congrés, segons informa el PS, elslíders socialdemòcrates han enviat un missatge clar: "les conseqüències de la pandèmia han evidenciat que és el moment dels socialdemòcrates a Europa perquè només nosaltres protegim la ciutadania, propulsem la recuperació econòmica sense que ningú quedi enrere", han dit.

tracking