López es reuneix amb el ministre d'Afers Exteriors d'Espanya

El president socialdemòcrata ha lamentat la negativa del govern andorrà per a que el Principiat sigui membre de l’Organització Internacional del Treball

López i Albares durant el 40è Congrés del PSOE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president socialdemòcrata, Pere López, ha mantingut avui una reunió a València durant el 40è Congrés del Partit Socialista Espanyol (PSOE) amb el ministre d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació espanyol, José Manuel Albares, segons informa el partit en un comunicat. Durant la trobada ha comentat i intercanviat informació en diversos àmbits, coml’Acord d’Associació de la Unió Europa, ja que Espanya assolirà el torn de la presidència a la UE al segon semestre del 2023.

López i Albares han tractat els avenços impulsats pels socialdemòcrates a Andorra, segons informa el PS, pel que fa a l’homologació fiscal i a l’intercanvi d’informació i han posat en comú que la voluntat és que aquests arribin als àmbits laborals i socials. En aquest sentit, el president socialdemòcrata ha manifestat al ministre espanyol la decepció per la negativa del govern andorrà per a que el Principiat sigui membre de l’Organització Internacional del Treball.

tracking