La Fiscalia demana penes de fins a 6 anys de presó per a cinc joves

Els acusats van entrar a un domicili després de pagar uns 200 euros per droga que no se’ls va subministrar

La Batllia va reclamar 70.000 euros per còpies de sumari BPAFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cinc joves d’entre 22 i 32 anys han segut avui al banc dels acusats després que el 29 d’abril de l’any passat, en ple confinament, es veiessin implicats en una disputa per drogues. Quatre dels imputats resten a la Comella en règim de presó provisional des que van passar els fets, mentre que la cinquena acusada va passar un mes i mig empresonada. La Fiscalia demana de quatre a sis anys de presó perquè considera que han comès delictes de violació de domicili amb violència i intimidació, robatori, extorsió en grau de temptativa, amenaces condicionals, venda i consum individual de cànnabis i desobediència greu. Per al sisè acusat, que suposadament havia de vendre la droga i que no s’ha presentat al judici, demana vuit mesos de presó.

Segons es dedueix de les versions dels acusats, alguns d’ells haurien donat uns diners, que en total sumarien uns 200 euros aproximadament, a una persona que exercia com a mediadora per adquirir cànnabis. L’operació es va complicar quan els compradors es van trobar que la persona que els havia de subministrar la substància s’havia quedat els diners, però no els havia donat el producte.

Aleshores, van decidir dirigir-se a casa del germà del noi que els havia de donar la droga per intentar esbrinar on era i així recuperar els diners o bé obtenir el cànnabis. Després de picar a la porta amb insistència, un dels implicats la va tombar d’una puntada de peu i tots ells van entrar al domicili, on van trobar el germà del suposat camell trucant a la policia. Un dels acusats li va robar el mòbil, algú li va donar una bufetada i dos nois anaven preparats amb pals de fusta. La policia va aconseguir localitzar i detenir els implicats i avui s’ha celebrat la primera part del judici que es preveu que continuï el divendres vinent.

tracking