Parlament

Costa fa una defensa aferrissada de Punjabi

La psicòloga i militant liberal és nomenada com a nova cap de l’APDA amb el vot favorable dels grups de la majoria i terceravia

Minut de silenci al Consell per l'exministra ArasanzFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sessió del parlament ha començat amb un record per a l'exministra Susagna Arasanz, traspassada en el dia d'avui. Acte seguit, la psicòloga i militant liberal Resma Punjabi ha estat nomenada aquesta tarda al Consell General com a nova cap de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades (ADPA) amb el suport dels grups de la majoria i terceravia.La seva candidatura no ha estat exempta de controvèrsia ja que tant el PS com la consellera no adscrita Carine Montaner han manifestat que el perfil de Punjabi no s’ajusta a les aptituds que requereix l’ADPA. En defensa de Punjabi ha sortit el president del grup parlamentari de L’A, Ferran Costa, que ha fet una defensa aferrissada de la nova cap de l’APDA davant les crítiques de l’oposició.

“La persona que hem presentat té totes les qualificacions i s’adiu a la plaça. El seu posicionament no respon a questions objectives. No puc permetre la sobresimplicació del currículum de la professional que estem nomenant” ha declarat Costa, que ha posat en valor les dues llicenciatures (magisteri i psicologia), els dos màsters (direcció d’empreses i gestió de qualitat) i el postgrau (direcció bancària) de Punjabi. A més, el dirigent liberal ha posat com a exemples els perfils dels homòlegs de Punjabi als països de l’entorn. “A Alemanya hi ha un graduat en ciències informàtiques i biologia, a Itàlia un llicenciat en medicina, a Eslovènia una graduada en pedagogia, a Espanya una graduada en dret i a França un graduat en polítiques”, ha recalcat.

tracking