Balanç policíac

Dos joves detinguts per extorsionar un home amb unes fotos íntimes

Li demanaven 3.000 euros per no difondre les imatges, que van acabar fent-se públiques

La seu central de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dimecres passat dos joves, una dona de 22 anys i un home de 26, per extorsionar un tercer amb unes fotos íntimes. Els dos arrestats van usar les xarxes socials per iniciar una amistat amb la víctima i compartir fotografies íntimes. Però la presumpta amistat va derivar en extorsió usant les imatges que l’altre havia compartit en confiança. Segons la denúncia que va interposar a la policia el perjudicat, li reclamaven 3.000 euros a canvi de no fer públic un material fotogràfic que va acabar difonent-se. Les imatges, segons va exposar, van aparèixer en l’aparcament i als carrets de la compra de l’establiment comercial on treballa juntament amb les seves dades personals.

Els dos detinguts fan part de les divuit persones que la policia va arrestar la setmana passada, entre les quals també hi ha un turista de 56 anys per estafar dos hotels d’Encamp, on es va allotjar i pretenia marxar sense pagar. Un perjudici que el cos d’ordre va quantificar en 1.365 euros.

Un altre no resident, de 31 anys, va ser controlat per un presumpte delicte contra l’administració de justícia. La policia el va aturar conduint un cotxe quan no podia fer-ho perquè tenia el permís suspès. Però, a banda de saltar-se aquesta prohibició, va voler induir els agents a l’error usant la identitat del seu germà, amb la qual cosa va sumar un segon presumpte delicte contra el tràfic jurídic.

MÉS

Trànsit

Vuit conductors van ser arrestats, set per donar positiu en alcoholèmia i un vuitè per positiu en estupefaents.

Violència domèstica

Dos homes, residents de 32 i 34 anys, respectivament, van ser detinguts per agredir les respectives parelles.

ARRESTAT A LA FARGA DE MOLES AMB 3.520 PAQUETS DE TABAC

Un ciutadà francès va ser detingut dimecres passat per la guàrdia civil a la duana de la Farga de Moles per portar tabac de contraban procedent d’Andorra. L’home va ser controlat pels agents quan circulava pel carril verd de res a declarar i en inspeccionar el vehicle que conduïa, un Volkswagen Touran, la guàrdia civil va trobar 3.520 paquets de tabac de diferents marques. La mercaderia està valorada en 16.544 euros i, segons va assenyalar la guàrdia civil, és “de procedència extracomunitària i sense els precintes reglamentaris”.

tracking