Educació

Espot i Vilarrubla visiten els centres escolars de Canillo

El cap de Govern i la minsitra d'Educació comencen la ronda per les escoles del país

Xavier Espot i Ester Vilarrubla han compartit impressions amb els alumnesSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Escola Andorrana de maternal i primera ensenyança i l'Escola Francesa de Canillo han rebut aquest matí el cap de Govern, Xavier Espot i la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla. Es tracta de la primera visita que fan des que es va iniciar el curs i coincideix, també en la primera setmana sencera on tots els alumnes poden assistir a les classes sense mascareta.

En la visita, tant Espot com Vilarrubla han compartit impressions amb els docents i han pogut conèixer i comprovar de primera mà els alumnes i les tasques que han desenvolupat durant la jornada lectiva. Alguns, entre altres activitats, han preparat propostes pel Consell d'infants.

Des de l'any 2019, les visites als centres docents, han format part de l'agenda del cap de Govern i de la ministra d'Educació. En aquella primera edició es van visitar la meitat de les escoles, amb la intenció de visitar la resta durant el 2020. Ara, la pandèmia ha permés reactivar aquesta iniciativa. Segons informa el Govern, les properes visites són a Ordino, al nou centre de Formació Professional de la Massana, Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. En alguns desplaçaments, s'aprofitarà per inaugurar noves instal·lacions, com l'ampliació de l'Escola Andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma, o de l'Escola Andorrana de Batxillerat.

tracking