x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Aeroport youtuber

Sis streamers residents al país viatgen amb un jet privat des de l’aeroport d’Andorra-La Seu fins a Madrid
Els youtubers que van pujar al jet privat.

Els youtubers que van pujar al jet privat.

Els youtubers que van pujar al jet privat.

GREFG_OFFICIAL
Actualitzada 10/10/2021 a les 11:55
Tot i que els vols comercials entre l’aeroport d’Andorra-la Seu i l’aeroport de Madrid-Barajas Adolfo Suárez no està previst que puguin operar fins a la temporada d’hivern, sis coneguts youtubers residents al país van agafar en menys de 48 hores un avió d’anada i un altre de tornada per desplaçar-se fins a la capital d’Espanya. Un viatge llampec que tenia com a motiu l’assistència a un esdeveniment de creadors de contingut i streamers en un centre comercial de la capital espanyola patrocinat per la companyia austríaca Red Bull.

Els populars The Grefg (6,7 milions de seguidors a Instagram), Ampeter (1,9 milions de seguidors), Vicens (725.000 seguidors), Gemita327 (1 milió de seguidors) i Satunatu (77.000 seguidors) van fer ús de les instal·lacions aeroportuàries per volar en un jet privat Cessna C501 Citation, que va arribar d’Àustria i els va portar fins a Madrid.

Tal com va informar el SEGRE, els mediàtics youtubers van compartir diversos moments del viatge a les xarxes socials. Agustin51 va comentar que té “pànic” a volar i va dir que “un vol que surti d’aquí no em mola, tio”. The Grefg, per la seva part, el va tranquil·litzar dient-li que “tot sortirà bé” i Vicens va afirmar que “estic molt ratllat i alhora molt emocionat”. A la seva arribada a Madrid van publicar que l’experiència va ser “top, malgrat algunes turbulències” durant el vol, de tot just una hora. Ahir, durant el viatge de tornada, van poder entrar a la cabina del pilot per enregistrar l’aterratge.
Etiquetes
Veure’n més
24
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts