ENSENYAMENT

La Universitat Oberta La Salle tanca per canviar el projecte educatiu

La institució informa que hi haurà més titulacions i més específiques en camps innovadors que ajudaran al creixement del talent i la diversificació socio-econòmica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Privada propietària de la Universitat Oberta La Salle (UOLS) ha informat en un comunicat, que finalitza l'activitat acadèmica actual per treballar en un nou projecte d'educació superior universitària per a Andorra. El cessament el porten a terme després de que els alumnes hagin acabat els seus estudis o s'hagin traslladat a altres institucions per finalitzar-los en condicions similars amb una proposta personalitzada per cada cas.

Segons informa l'ens acadèmic, per adaptar-se a la normativa actual el nou projecte els requereix l'extinció de l'actual UOLS per la creació d'una nova universitat oberta,que heretarà l’experiència acadèmica i de gestió així com l'educativa en estudis a distància de la UOLS, incorporant nous socis acadèmics i una nova denominació. La institució considera que el nou projecte serà de més recorregut i benefici per a la societat andorrana, amb més titulacions i més específiques en camps innovadorsque ajudaran al creixement del talent i la diversificaciósocio-econòmica d’Andorra. Esperen que en les pròxime setmanes es puguin iniciar els tràmits administratius per la seva constitució així com presentar-lo a la població.

tracking