CULTURA

La Fundació ONCA col·labora al 6è Cicle Cambra Romànica

La festivitat reunirà set concerts de música de cambra i començarà el dissabte 16 d'octubre

Presentació del VI Cicle Cambra RomànicaXavi Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Amics de la Cambra Romànica han presentat aquest matí el VI Cicle Cambra Romànica, que reunirà set concerts de música de cambra durant la tardor del 2021, segons informa l'entitat en un comunicat. Enguany, serà la primera vegada que hi col·laborarà la FundacióONCA, queinauguraràel cicle amb un concert al Santuari de Meritxellel dissabte16 d'octubre a les 19 hores.

L'agrupació informa que el cicle comptarà amb un total de set concerts que es podran escoltar o bé al Santuari deMeritxell o bé a l'església de Sant Cerni de Canillo. La cap de producció de l'ONCA, Teresa Areny, hadestacatla voluntat de crear sinergies entre associacions culturals i la presidenta de l'Associació Amics del Cambra Romànica, ClaraPladevall, ha explicat aquest matí en roda de premsa, segons informen en el comunicat, que "l'edició d'aquest cicle és especial en molts sentits, tant pel primer concert de col·laboració amb l'ONCAcom per la resta de concerts, musicalment molt interessants".

Pladevallha explicat que les mesures sanitàries actuals permeten un aforament del 90 per cent i que s'implementarà el passaport Covid pels assistents que hauran de mostrar-lo al moment d'entrar a l'església, on serà validat, o bé portar un testTMAnegatiu realitzat en les 48 hores anteriors. A més, la reserva prèvia als concerts és obligatòria, hi haurà tres concerts de pagament a 5 euros i la resta seran gratuïts amb taquilla inversa.

tracking