Govern entrega els premis per la realització de l'escultura en homenatge als voluntaris

Pallarés i Riva destaquen el paper del voluntariat per afrontar els reptes de la societat en l'acte de lliurament

Les autoritats i les guanyadores al lliurament dels premis al Parc CentralSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La ministra d'Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, la ministra de Cultura i Esports, Silvia Riva i la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marosl, han lliurat avui els premisa la guanyadora i a les dues finalistes del concurs per a la realització d’una escultura en homenatge als voluntaris i voluntàries del país que s’ubicarà al Parc Central d’Andorra la Vella, segons informa l'executiu en un comunicat.

El projecte està impulsat pel Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, el Ministeri de Cultura i Esports i la participació del Comú d’Andorra la Vella.Al concurs, al qual s’hi van presentar un total de set projectes, el jurat va escollir com a projecte guanyador ‘El Voluntariat’, de l’artista Nerea Aixàs, que avui ha rebut un premi de 2.000 euros, segons informa Govern.El segon premi, per a l’artista Laia Maestre per ‘Humanitat’, ha rebut 700 euros i Emma Regada ha rebut 300 euros pel tercer premi a la seva obra ‘Germinant’.

En les seves intervencions, tant Pallarés com Riva han volgut destacar el paper del voluntariat per afrontar els reptes de la societat, gràcies a la seva tasca desinteressada. La ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat ha posat en relleu el paper de la solidaritat a la història d’Andorra, mentre que Silvia Riva ha remarcat la importància de “pensar en cultura per homenatjar als voluntaris”. Per la seva part, Marsol s’ha referit al “privilegi” d’acollir la futura escultura al Parc Central.

Render del projecte guanyador de l'escultura als voluntaris.

tracking