Salut amplia l'aforament de les sales recreatives al 50%

Govern també ha aprovat que els esportistes federats puguin entrenar sense mascareta

Reobren els parcs i s'autoritza la represa de l'activitat als pubsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El primer cap de setmana de reobertura de l'oci nocturn es va tancar sense cap incidència, per això avui el ministreBenazetha explicat que el Govern ha aprovat que aquest cap de setmana els pubs i sales de ball puguin entrar a formar part de l'estudi d'aquest mes d'octubre, assimilant-se a les discoteques si se segueix el mateix protocol pel que fa al control d'entrada i l'aforament.

Així mateix s'ha decidit un alleugeriment de mesures pel que fa a les activitats esportives. El titular de la cartera de Salut ha notificat que els esportistes federats podran entrenar sense mascareta sempre que ho facin en grups estables. Pel que fa als gimnasos, l'espai de distància entre diferents grups, durant les classes dirigides, es disminueix de 6 a 4 metres. A més, les classes a l'exterior dels centres passen de 10 a 20 persones.

Salut també ha aprovat allargar fins a les 3 de la matinada l'horari d'obertura de sales recreatives i jocs d'atzar i ampliar l'aforament al 50%. Als parcs infantils interiors també hi podrà haver un aforament del 50%.

tracking