SOCIETAT

Aposta per la formació i l'atenció a l'envelliment

La fundació Nostra Senyora de Meritxell presenta la memòria dels seus 50 anys de vida

La directora general de l'entitat, Celine Mandecó i la presidenta de la fundació Maria Pilar Díez, a la presentació d'aquest matíA.S

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Apostar per la formació dels professionals amb l'objectiu d'oferir un servei de qualitat i millorar l'atenció als usuaris que inicien el procés d'envelliment. Aquests són els dos eixos principals que guiaran en elspròxims anysl'acció assistencial de la fundació privada Nostra Senyora de Meritxell, segons ha explicat avui al migdia la directora general de l'entitat,CelineMandicó, en la presentació de la memòria dels primers50anys de vida de l'entitat.

Mandicóha destacat queel 2016es va triplicar el pressupost que fins aleshores s'havia destinat a formació i que, tot i l'impacte negatiu de la pandèmia, l'entitat ha decidit continuar destinant-hi recursos per poder mantenir una plantilla qualificada. La directora general ha apuntat que això ha fet possible consolidar un model d'atenció integral i centrada en la persona, així com reforçar els plans per al desenvolupament professional de les persones ateses.Mandicóha afirmat que l'aplicació d'aquests models permet millorar "la independència, l'autonomia i la qualitat de vida" dels usuaris.

Pel que fa a l'atenció a l'envelliment,Mandicóha explicat que el col·lectiu en procés d'envelliment atès a la fundació és "cada vegada més gran" i que, en conseqüència, "la institució s'hi ha d'adaptar". Per aquesta raó, l'entitat iniciarà unes obres "l'any que ve" per fer més accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda els espais on són atesos els usuaris.

tracking