MoraBanc formalitza la compra de Banc Sabadell d'Andorra

L'adquisió del 50,97% del capital social s'ha tancat per 68 milions d'euros

MoraBanc compra el 51% de BSA per 67 milionsMORABANC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

MoraBanc ha formalitzat amb Banc Sabadell la compra del 50,97% del capital social de Banc Sabadell d'Andorra (BSA). L'operació s'ha tancat per un import de 68.009.685 euros i 266,7 euros per acció després de l'auditoria feta al 30 de juny, segons ha informat MoraBanc. La compra comporta l'adquisició "del 51,61% tenint en compte la part proporcional d'accions en autocartera", precisa l'entitat compradora.

Banc Sabadell d'Andorra es converteix en part del Grup MoraBanc en culminar l'operació tancada el 15 de juliol a Madrid amb la signaturade l’acord entre Lluís Alsina, conseller director general de MoraBanc, i César González-Bueno, conseller delegat de Banc Sabadell. Alsina ha remarcat que aquesta operació "impulsa el nostre creixement i el nostre compromís amb els reptes de futur d'Andorra. BSA és un banc fort i ben gestionat que, a partir d'ara, serà un actiu important del Grup MoraBanc en la seva proposta de valor de clients".

MoraBanc assenyala que en les properes setmanes, tal com s'ha acordat, farà una oferta de compra als accionistes de BSA amb el mateix preu per acció que ha pagat a Banc Sabadell i en la junta d'accionistes que es convocarà pròximament BSA es donaran els detalls del procés per als accionistes minoritaris.

L'entitat compradora indica que "tot i que BSA ha passat a formar part del grup MoraBanc, els dos bancs segueixen operant com fins ara de manera autònoma i els clients mantenen els seus gestors i les seves oficines sense cap canvi".

tracking