ACTIVITATS PER A GENT GRAN

La Fundació Crèdit Andorrà impulsa una taller sobre el certificat electrònic

El programa ‘Envelliment saludable’ combina les activitats presencials i la formació en línia

Un dels tallers de L'espai.ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Crèdit Andorrà ofereix noves activitats i formació per a persones majors de 60 anys en el marc del seu programa ‘Envelliment saludable’ que aquesta temporada combina lesactivitats presencials i la formació en línia, segons informa l'entitat bancària en un comunicat.

Aquest octubre, Cre`dit Andorrà informa que la proposta formativa contempla diferents tallers, el primer sobre elCertificat Electrònic impulsat pel Govern d’Andorra, amb l’objectiu de simplificar i facilitar la relació del ciutadà amb l’administració en l’espai digital. El segon es durà a terme amb lala col·laboració del Museu Carmen Thyssen Andorra i el tercerés de caire preventiu sobre salut i està enfocat als sucres i els edulcorants.

La Fundació notifica que també segueix oferint formació virtual, perquè qui vulgui seguir els diferents cursos i tallers des de casa a través de la plataforma de formació virtual de L’espai. Entre l’oferta virtual s’hi poden trobar tallers de noves tecnologies, d’idiomes o activitats d’estimulació de la memòria.

tracking